41*15'41,15" N – 01*44'55,66"E 

Facebook Google Maps E-mail RSS

Vins

vi blanc de xarel.loClos Lentiscus Blanc                                               

 

Varietat: Xarel·lo.

Vinya: El bosquet. Any de plantació 1.938.

Sóls: Tierres de sauló i calcàries dins el Parc Natural del Garraf.

Verema: manual amb sel.lecció de verema.

Tast:: Color daurat. Aromes de fruita tropical , especiades i  un elegant olor que li proporciona el roure dels boscos  d’Allier. En boca es fresc i gustós   amb post-gust. Marcades notes minerals del sól del Garraf que es fonen dins del glicerid cos  pel “batonage” de las líes fines.

Consum preferente: fins febrebr  del 2.014. A 8ºC.

Servei: Aconsejamos servirlo a  8ºC. (opcional amb decantador).

Conservació: 15ºC.

Elaboració: Fermentació en botes bordeleses de 225 l  i botes d’acacia amb posterior envelliment de 8 meses efectuant el  “batonage”.

Observacio: Aquest  vi s’ ha elaborat amb els cànons  biodinàmics; per gaudir  de la màxima expressió d’aquest ,   filtrem  de forma molt lleugera per  tant si al final de l’ampolla   apareix un lleuger  solatje  no us espanteu  forma parte de l’ estructura del vi.

Recomanem : Amb formatges potents, carns blanques i cuinats amb peix (especialment amb peix blau).

 

Home Vins
© CAN RAMON VITICULTORS DEL MONTGRÓS