41*15'41,15" N – 01*44'55,66"E 

Facebook Google Maps E-mail RSS

Els “Clos” o Vins de Barrica

Hi han vins que han nascut per disfrutar-los quan han agafat experiència. Aquests són els vins envellits en barrica.

Aquests vins són el reflex d’un territori, el fet de tastar-los es com si féssim una fotografia del paisatge que ens envolta, colors, matisos, que ens permet comprendre el perquè és així.

 

 

 

Durant la primavera, aquests vins que no han acabat la seva “formació” es condueixen cap a les barriques de roure, aquí el vi s’anirà polint gràcies a la microoxigenació i contacte amb els tanins de la bota; és un procés lent fins i tot pot arribar a 18 – 20 mesos. En aquest espai de temps, el vi guanyarà suavitat i bouquet, aconseguint unes sensacions més refinades i complexes.

L’ampolla acabarà de perpetuar tot el que hem aconseguit en la bota. Aquesta, ha de ser fosca per protegir de la llum, el tap, el millor aliat del vi, ha de ser de suro, de bon suro; Només així, podrem garantir la qualitat dels nostres vins.

 

 

 

 

 

 

 

 

Home Celler Els “Clos” o Vins de Barrica
© CAN RAMON VITICULTORS DEL MONTGRÓS